ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНЮВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ КАБЕЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ - Нападовська, Ірина Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання методичної та інформаційної бази оцінювання підприємств як цілісних комплексів. Основну увагу приділено аналізу сучасного стану кабельної промисловості та адаптації інструментарію для визначення вартості виробників кабельної продукції України з позицій зовнішніх користувачів інформації