СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ВИДІВ ОБЛІКУ В ЄДИНУ СИСТЕМУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Смерницька, Є. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Присвячено видам обліку та їх характерним рисам, проведенню їх класифікації. Запропоновано удосконалювати облік шляхом інтеграції усіх його видів на базі найновіших технічних засобів в єдину цілісну систему бухгалтерського обліку, яка за певними, чітко визначеними параметрами спроможна надавати необхідну інформацію усім без винятку користувачам.