ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПРОБЛЕМИ ТА МОЖЛИВОСТІ ПОГЛИБЛЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ФУНКЦІЇ ОБЛІКУ З ІНШИМИ ФУНКЦІЯМИ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ СФЕРИ МАТЕРІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Пугаченко, О. Б. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Наведено власне бачення щодо проблем: виокремлення та протиставлення логістики, корпоративного, стратегічного, антикризового менеджментів, внутрішньовиробничого госпрозрахунку, як альтернативи цілісної системи управління; поділу обліку на фінансовий і управлінський.