ВРАХУВАННЯ ПРИНЦИПУ НАРАХУВАННЯ ПРИ ФОРМУВАННІ МЕТОДИКИ ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ - Пришляк, Галина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості методики обліку доходів та витрат банківських установ з врахуванням принципу нарахування та інших облікових інструментів та процедур, що зумовлені використанням цього принципу.