ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ ВІДХОДІВ ДЛЯ ВІДОБРАЖЕННЯ ЇХ В ОБЛІКУ НА ДЕРЕВООБРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Пилипів, Надія Іванівна; Максимів, Юлія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ ВІДХОДІВ ДЛЯ ВІДОБРАЖЕННЯ ЇХ В ОБЛІКУ НА ДЕРЕВООБРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ