ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ЯК КРИТЕРІЙ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ СТРАТЕГІЇ ДЕРЖАВИ - Тарасюк, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначена сутність поняття "економічна безпека держави" в контексті реалізації економічної стратегії та запропоновані основні пріоритети державної політики України на сучасному етапі розвитку