СЕЛЕКЦІЯ ТА ОБЛІК ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОРГІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Муравський, Володимир Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сучасні особливості програмного забезпечення для автоматизації обліку товарообігу в Україні. Подано авторське бачення застосування інформаційної технології в обліку товарів. Удосконалено механізми оцінки й облікового відображення результатів придбання бухгалтерських програм.