ВПЛИВ ДОГОВІРНИХ УМОВ НА МЕТОДИКУ ОБЛІКУ ДОХОДІВ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Малишкін, Олександр Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто нові підходи до методики бухгалтерського обліку доходів у зв’язку із необхідністю врахування правових норм, закріплених у договорах на перевезення пасажирів в підприємствах автотранспортного комплексу.