ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ОБЛІКОВИХ ПРАЦІВНИКІВ - Лега, Ольга Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Узагальнено сучасні та ретроспективні підходи до визначення сутності категорії “матеріальна відповідальність”, висвітлено сукупність підстав для притягнення працівника до матеріальної відповідальності, основні чинники, що впливають на визначення розміру шкоди.