РОЗВИТОК МЕТОДОЛОГІЇ ІНТЕГРОВАНОГО ОБЛІКУ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Куцик, Петро Олексійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено питання методології інтегрованого обліку. Охарактеризовано основні принципи інтеграції окремих видів обліку на рівні корпоративної облікової політики та інформаційних процедур. Розглянуто підходи до побудови інтегрованої системи обліку в корпоративному управлінні.