ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ РОЗРАХУНКІВ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ ЕКСПОРТНО- ІМПОРТНИХ ОПЕРАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Калініна, Олена Юріівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито економічну сутність дебіторської та кредиторської заборгованості як фактора, що справляє вплив на фінансову стійкість підприємства. Розглянуто основні причини і наслідки заборгованості та визначено заходи процесу управління дебіторською та кредиторською заборгованістю. Запропоновано нові підходи, щодо вдосконалення обліку, здійснення аналізу та внутрішнього контролю за кредиторською заборгованістю.