ПРИНЦИПИ АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЯХ УПРАВЛІННЯ - Калабухова, Світлана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання регулювання процедурної сторони методології та методики аналітичного забезпечення управління суб’єктами підприємницької діяльності в контексті сучасних концепцій управління. Запропоновано нові принципи організації та проведення аналітичної роботи суб’єктами підприємництва з урахуванням системного підходу до отримання корпоративних знань про управлінські проблеми та їх розв’язання на основі прийняття управлінських рішень.