ПЛАНУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ - Дорошенко, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Наведено підходи до організації планування контрольного процесу, запропоновано послідовність планування внутрішнього аудиту бюджетних установ.