БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ТА ПОДАТКОВИЙ ОБЛІК ВНЕСКІВ ДО СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ СПІЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Дмитренко, Алла Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Звернуто увагу на проблемне питання оподаткування внесків до статутного капіталу спільного підприємства грошовими коштами, основними фондами, товарно-матеріальними цінностями, нематеріальними активами та корпоративними правами.