СКЛАД І СТРУКТУРА НЕРЕЧОВОГО КАПІТАЛУ - Деньга, Світлана Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Запропоновано уточнити термін “інтелектуальний капітал”, змінивши його назву на “неречовий капітал”. Запропонована класифікація не речового капіталу, отримана в результаті підходу за ознакою прав власності і предметно-сутнісною до класифікації різних видів інтелектуального капіталу, що може поліпшити якість інформації обліку і звітності щодо капіталу і прав власності на капітал.