ПІДХОДИ ЩОДО СТВОРЕННЯ КОМПЛЕКСУ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ АУДИТОРСЬКОЇ ФІРМИ - Давидов, Григорій Миколайович; Шалімова, Наталія Станіславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються питання створення системи контролю якості в аудиторській фірмі як комплексу організаційно-методичного забезпечення її функціонування та надання аудиторських послуг. Систематизовані вимоги міжнародних та вітчизняних нормативних документів в сфері аудиту стосовно обов’язковості та обсягу ведення певної документації в аудиторській фірмі, розроблені рекомендації щодо створення комплексу організаційно-методичного забезпечення.