ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З ОПЛАТИ ПРАЦІ ТА ШЛЯХИ ЙОГО УДОСКОНАЛЕННЯ - Гончар, Любов Вікторівна; Рубан, Андрій Євгенович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості проведення внутрішньогосподарського контролю за операціями з оплати праці та запропоновані заходи щодо удосконалення його організації.