ПОНЯТТЯ “ІННОВАЦІЯ” ЯК ОБ’ЄКТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Гик, Василь Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Представлено систематизований огляд теоретичного узагальнення досліджень щодо поняття інновація, на основі якого було запропоновано авторську інтерпретацію визначення з точки зору бухгалтерського обліку. Також виділено основні об’єкти бухгалтерського обліку на різних етапах життєвого циклу інновації