СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯК МЕТОДИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ ПОВЕДІНКИ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Вагнер, Ірина Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Висвітлено суть та зміст поняття “невизначеність”. Проведено класифікацію невизначеності на підприємстві та виділено чотири її рівні. Зазначено, що кожен рівень невизначеності при виявленні та оцінці можливих варіантів стратегії потребує застосування конкретних аналітичних інструментів.