ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ - Бачинський, Василь Іванович; Кузьмінська, Катерина Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто основні підходи до трактування поняття звітності. Висвітлено вимоги щодо створення управлінської звітності. Запропоновано шляхи вдосконалення форм внутрішньогосподарської звітності підприємств гірничо-збагачувального комплексу.