ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОРГАНІЗАЦІЇ АВТОМАТИЗОВАНОГО ОБЛІКУ ДЛЯ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ - Бандрівська, Галина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто ефективність використання автоматизованої системи обліку, основні переваги, проблеми та запропоновано програмний продукт для автоматизованого обліку в аптечних закладах.