ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ ТА РОЗПОДІЛУ ЗАГАЛЬНОВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ - Бабин, Ірина Михайлівна; Бачинський, Василь Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено основні недоліки обліку загальновиробничих витрат та запропоновано удосконалені напрями їх класифікації на підприємствах сфери послуг. Розглянуто методику обліку непрямих витрат на підприємствах з надання платних послуг та запропоновано механізм їх розподілу, що базується на розукрупненні комплексних витрат та диференціації способів розподілу.