ЕВОЛЮЦІЯ ПОГЛЯДІВ НА КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ - Амігуд, Аліна Дмитрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Присвячено еволюції поглядів на концептуальні проблеми управлінського обліку щодо місця управлінського обліку в обліковій системі підприємства і кола завдань, що вирішує управлінський облік. Визначено причини та тенденції зміщення пріоритетів у підходах вітчизняних вчених до проблем управлінського обліку.