ОБЛІКОВІ АСПЕКТИ ЗМІН СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА - Акімова, Наталія Сергіївна; Безпалова, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Наведено можливі шляхи збільшення та зменшення статутного капіталу акціонерного товариства, проаналізовано їх вплив. Розглянуто діючу методику відображення їх в обліку.