ОЦІНКА ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ РИНКУ - Ребець, Олеся Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито сутність фінансових ресурсів, висвітлені основні форми авансування підприємства, описано процес формування раціональної структури джерел фінансових ресурсів під впливом зовнішніх умов, у яких функціонує підприємство.