СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ ПОРТФЕЛЕМ БАНКУ - Герасимович, А. М.; Герасимович, І. А.; Морозова-Герасимович, Н. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено систему показників, що визначають ефективність управління кредитним портфелем банку, та алгоритми їх розрахунку.