ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ГРОШОВОЇ РЕФОРМИ В УКРАЇНІ - Шаповал, Людмила Петрівна; Погребняк, Юлія Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто цілі та етапи проведення грошової реформи в Україні січень 1992- вересень 1996 рр., її недоліки та переваги. Аналіз сучасного монетарного устрою та можливість його перебудови.