ОЦІНЮВАННЯ ТА АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ЇЇ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Філиппова, Світлана Валеріївна; Черкасова, Світлана Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто теоретико-методичні положення щодо оцінювання та аналізу конкурентоспроможності промислових підприємств у процесі формування механізму її організаційно-економічного забезпечення на засадах ефективного управління цим процесом.