ФОРМУВАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Тищенко, Володимир Валентинович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання формування методики оцінки результативності системи управління фінансовою стійкістю м’ясопереробних підприємств. Розроблена методика може стати ефективним інструментом в руках менеджерів, що займаються аналізом і оцінкою фінансового положення цих підприємств.