СПРОЩЕНА МОДЕЛЬ СТРУКТУРИ ФАКТОРІВ ВПЛИВУ НА СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ - Савченко, Ольга Ростиславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розроблено методичні засади визначення потенційних факторів впливу внутрішнього та зовнішнього середовищ на систему менеджменту організацій, що дозволило побудувати найпростішу модель з відображенням структури таких факторів. Проведено загальний опис підсистем, елементів та чинників, які визначають умови та можливості функціонування системи організацій у ринковому середовищі. Визначено подальші шляхи вдосконалення підходів до якісного аналізу чинників середовищ.