ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРАХУНКУ ТОЧКИ БЕЗЗБИТКОВОСТІ - Ратушна, Ольга Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто теоретичні основи розрахунку точки беззбитковості та вплив на нього поділу витрат на постійні, змінні та умовно-змінні.