МЕТОДОЛОГІЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ ІНСТИТУЦІОНАЛЬНОГО РЕГУЛЮВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН В СИСТЕМІ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ АКЦІОНЕРНИМИ ТОВАРИСТВАМИ - Попов, Олександр Євгенович; Бондаренко, Ганна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Дано теоретичне обґрунтовання основних концептуальних положень, що є основою для сучасного наукового осмислення феномену корпоративізму. Обґрунтовано положення інституціональної концепції корпоративного управління в акціонерному товаристві як відображення динамічного аспекту інституціонального регулювання корпоративних відносин.