ЕЛЕКТРОННИЙ ОБЛІК ЯК ОСНОВНИЙ НАПРЯМ УДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ - Несходовський, Ілля Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто концептуальні основи організації електронного обліку, як основного напряму основного напряму удосконалення інформаційного забезпечення системи управління.