РОЛЬ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА - Гречан, А. П.; Радіонова, Наталія Йосипівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Подано результати досліджень сутності та обґрунтування значення управління витратами для ефективної робот підприємства.