МАЛИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Бондаренко, Оксана Вікторівна; Кондратко, Христина Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено комплексний аналіз стану малого бізнесу України, визначені його основні проблеми на даному етапі розвитку держави та запропоновані напрями перспективного розвитку цього сектору економіки у майбутньому.