МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Череп, А. В.; Сьомченко, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто показники ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах харчовоїпромисловості. Розкрито основні показники та процес проведення аналізу ефективності використання трудових ресурсів підприємства. Розглянуто методи вимірювання та фактори впливу на продуктивність праці.