ДЕРЖАВНЕ ФІНАНСУВАННЯ СТРУКТУРНОЇ ПЕРЕОРІЄНТАЦІЇ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ: АНАЛІЗ СТАНУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Костюченко, Валентина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Статтю присвячено дослідженню теоретичного та практичного аспектів державного фінансування зовнішньої торгівлі, проаналізовано стан державного фінансуванні в особі єдиного фінансового агента, сформульовані пропозиції щодо напрямів державної підтримки структурної переорієнтації зовнішньої торгівлі.