ОЦІНКА ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ТОРГІВЛІ НА ОСНОВІ БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОГО ПІДХОДУ - Антонова, Олена Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуті авторські підходи до оцінки фінансової безпеки підприємства. Доведено необхідність застосування багатокритеріального підходу до оцінки фінансової безпеки підприємств торгівлі як найбільш об’єктивного та адекватного сучасним умовах господарювання; запропоновано критерії, обґрунтовано систему показників. Здійснено оцінку фінансової безпеки торговельних підприємств на основі багатокритеріального підходу.