ВПЛИВ ГАЛУЗЕВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ НА ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ В ОЛІЙНОЖИРОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - Черновол, О. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджуються галузеві особливості олійножирової промисловості та визначається характерїх впливу на постановку обліку та контролю витрат на виробництво.