ЛІКВІДНІСТЬ ТА ПЛАТОСПРОМОЖНІСТЬ ОСНОВНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ - Черевик, Надія Володимирівна; Горяна, Юлія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано показники платоспроможності та ліквідності банку та чинники які на них впливають. Запропоновано можливі підходи й положення щодо удосконалення забезпечення ліквідності та платоспроможності банків.