НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ ОСНОВИ СТВОРЕННЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ОБСЛУГОВУЮЧИХ КООПЕРАТИВІВ В УКРАЇНІ - Цимбаліста, Наталія Андріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення створення та діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів і запропоновано можливі шляхи його удосконалення.