ІНТЕГРАЦІЙНА ПОЛІТИКА УКРАЇНИ: ІНСТИТУЦІЙНІ АСПЕКТИ - Солонінко, Костянтин Степанович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянутий інституціоналізм як напрямок аналізу і удосконалення інтеграційних процесів, об’єктивні причини і особливості участі України в міжнародних інтеграційних процесах.