СТРУКТУРА ІНСТИТУТУ ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ - Северенчук, Алла Леонтіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено структуру інституту власності на землю, опираючись на вчення про структуру соціальної дії. Зроблена спроба встановити вплив кожного з елементів структури на екологічну збалансованість землекористування.