ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Савченко, Н. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються основні проблеми інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень. Визначаються критерії оцінки корисності облікової інформації.