БЮДЖЕТНА СИСТЕМА ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ ГАРМОНІЗАЦІЇ ҐЕНДЕРНИХ ПРОЦЕСІВ - Піжук, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено бюджет як основний регулятор ґендерних процесів у соціально-економічному розвитку, розраховано потенційне збільшення дохідної частини Зведеного бюджету України за умови гармонізації ґендерних процесів.