НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІ - Пащенко, Ольга Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуті особливості нормативно-правового забезпечення стратегічного розвитку та функціонування підприємств харчової промисловості, показники якості молочної продукції в Україні, проаналізовано відповідність державних стандартів якості міжнародним.