УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА В СИСТЕМІ СОЦІАЛЬНОГО ТРИПАРТИЗМУ - Нестеренко, Оксана Михайлівна; Чирва, Юлія Євгенівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто основні проблеми соціально-трудових відносин на сучасному етапі розвитку економіки. Запропоновано здійснювати управління персоналом підприємства із врахуванням такої моделі соціального партнерства як трипартизм.