ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ РЕГІОНУ - Вакалюк, В'ячеслав Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено теоретичні та методологічні аспекти інноваційно-інвестиційної привабливості економіки. Запропоновано напрямки підвищення інноваційно-інвестиційної привабливості регіону.