ПРИНЦИПИ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ В СФЕРІ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ - Бужимська, Катерина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
На основі аналізу досвіду модернізації економік деяких нових індустріальних країн виділено принципи державної політики в цій сфері, адаптовані до реалій вітчизняної економіки.