МОДУЛЬНА СТРУКТУРА ПРОГРАМНОГО ПРОДУКТУ ДЛЯ КОМП’ЮТЕРИЗАЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Юрківська, Людмила Йосипівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Дослідження модульної структури для спеціалізованих програмних продуктів, які забезпечують комп’ютеризацію економічного аналізу маркетингової діяльності.